Prolínání světů

Vítejte na stránkách blogu vytvořeného k podpoře unikátního projektu realizovaného ve spoluprácí skautského oddílu Lumturo a krajanské komunity v brazilském městě Batayporã. Našim cílem je umožnit výměnný pobyt studentů a studentek češtiny ve věku 12-16 z Batayporã na skautském táboře v České republice.

sobota 10. října 2009

4.11. skupina Ahmend má hlad zahraje v klubu Exit Chmelnice na podporu projektu

Všechny příznivce dobré hudby zveme ve středu v 19:00 na benefiční koncert v klubu Exit Chmelnice. Zahrají skupiny Ahmed má hlad a Babylon. Veškerý výtěžek z koncertu poputuje na podporu projektu Prolínání světů. Doporučená cena bude 100 Kč.

Mapa jak se do klubu dostat:
http://www.exitchmelnice.cz/kontakt.php

Info o skupinách.

Ahmed má hlad

Skupina vznikla v roce 1997 a jejich styl by se dal charakterizovat jako bigbítově laděná balkánská dechovka. Vedle balkánských nápěvů hledá Ahmed inspiraci v písních z Rusi, Polska či Ukrajiny. V dubnu 2002 přichází kapela s debutovým albem Salám a Lajka, na kterém představuje patnáct skladeb ze svého osobitého repertoáru. Na podzim 2004 vychází druhé Ahmedovo album pojmenované podle ruské dálněvýchodní metropole Magadan.

http://www.ahmedmahlad.cz/


Babylon

Stejně jako Ahmed, i Babylon vznikl v roce 1997 a sami svůj styl charakterizují jako přibližný folk. Autorské písnička a více informací na:

http://www.skupina-babylon.cz/

Všechny srdečně zveme a těšíme se 4.11.

Žádné komentáře:

Okomentovat